Pansion Gradina je vrlo blizu mora, a nudi i brojne zanimljivosti u okolici

Blizina mora od smještajne jedinice je mnogima osnovni kriterij prilikom odabira smještaja. Brojni gosti koji odlaze na odmor traže isključivo smještajne jedinice koje su vrlo blizu mora kako ne bi morali dugo pješaćiti i kako ne bi uopće morali koristiti automobil za vrijeme odmora. Pansion Gradina u Lovištu upravo im to omogućava, ali usput nudi i puno više za njihov novac pa stoga ne čudi što on jedan od vrlo čestih odabira za idealan odmor.

Lokacija pansiona Gradina

Pansion Gradina je od mora udaljen svega nekoliko desetaka metara. To znači da ako odlučite provesti odmor u ovom pansionu te ako želite provesti većinu vremena na plaži, nećete uopće morati koristiti automobil. Drugim riječima, bit će potrebno svega nekoliko metara da dođete do mora. No, to nije sve što pansion Gradina nudi.

Postoje i brojni drugi smještajni objekti koji su blizu mora, ali nemaju svoju privatnu plažu te ste na taj način osuđeni na veliku gužvu tijekom turističke sezone. Pansion Gradina stoga svojim gostima nudi posebni dio plaže, odnosno privatnu plažu, namijenjenu svojim gostima. Zato će odmor na ovom mjestu biti vrlo lagodan za sve goste, neće se morati rano ustajati kako bi što prije došli do plaže i „ulovili“ dobro mjesto.

Okolica pansiona Gradina i mogućnost izleta

Osim same blizine mora, gosti pansiona Gradina mogu uživati i u odličnoj lokaciji za posjete brojnim atrakcijama u okolici. Samo mjesto Lovište u kojem se nalazi ovaj pansion, vrlo je zanimljivo mjesto koje možete razgledati. Na udaljenosti od svega 3 km možete posjetiti špilju Spila, u kojoj je pronađeno staro ilirsko svetište. Isto tako, svega 350 m od pansiona nalazi se i stajalište lokalnog autobusa kojeg možete iskoristiti za lutanje po okolici.

Lovište je i odlična početna točka za daljnja razgledavanja. Iz njega se organiziraju izleti do Nacinalnog parka Mljet te gradova Korčule i Dubrovnika o kojima nije potrebno puno govoriti jer je njihova ljepota poznata i u svijetu. A cijeli poluotok Pelješac, na kojem se nalazi Lovište i pansion Gradina, sadrži brojne prekrasne gradove i prirodne i kulturne znamenitosti, tako da u kojem god smjeru krenuli, pronaći ćete nešto zanimljivo za razgledavanje.