Luksuzni apartmani Ceratonia tik uz more

Lovište na Pelješcu je jedno simpatično malo naselje u općini Orebić. Nema mnogo stanovnika, ali već duže vrijeme je turistički vrlo atraktivno pa se danas u tom mjestu nudi jako mnogo apartmana i pansiona. Mnogi stanovnici Lovišta preuredili su svoje kuće u kojima stanuju i u njima sredili jedan ili više apartmana.

Apartmani su mamac za mnoge turiste jer po vrlo pristupačnim cijenama mogu pronaći odličan smještaj. A ono što je karakteristično za Lovište i apartmane u Lovištu je njihova lokacija. Budući da se Lovište nalazi na samom zapadu poluotoka Pelješca, ima dugu obalu, a u njenoj neposrednoj blizini se nalaze kuće s apartmanima.

Osnovne karakteristike apartmana Ceratonia

Kada je riječ o osnovnim karateristikama ovih apartmana, prva stvar koja zanima mnoge turiste i po kojoj se ovi apartmani mogu pohvaliti je udaljenost od mora. Sama zgrada u kojoj su smješteni apartmani Ceratonia udaljena je od mora samo 30 metara, ali do mora je dijeli samo vrt. To znači da ćete do mora trebati doslovno svega par minuta. Druga bitna stvar koju treba napomenuti je što apartmani Ceratonia imaju svoju privatnu plažu koja je namijenjena njihovim gostima.

Svi apartmani su vrlo luksuzno uređeni, svi su klimatizirani te posjeduju sve potrebne uređaje kao i pripadajući pribor. Isto tako, gostima su na raspolaganju i posebne usluge poput pranja i sušenja rublja te mogućnost spajanja na njihovu wi fi mrežu.

Osim blizine more, apartmani Ceratonia su odlično povezani i s ostalim sadržajima u Lovištu tako da već prvu trgovinu i nekoliko ugostiteljskih objekata možete pronaći na udaljenosti od oko 100 m.

Sve ovo učinit će vaš boravak u Lovištu nezaboravnim i možda vas natjera da se iduće godine ponovo vratite, na isto odredište i u isti smještaj.

Apartmani Ceratonia

A kada je riječ o velikom broju apartmana tik uz more, onda u Lovištu vjerojatno nema boljeg izbora od apartmana Ceratonia. Ovi apartmani su u vlasništvu istoimene tvrtke koja je jedna od vodećih tvrtki u Hrvatskoj po pitanju proizvodnje eteričnih ulja. Apartmani su smješteni u zgradi koja je izgrađena prije 10 godina. Gostima je ukupno na raspolaganju čak 7 apartmana čime je ovo ujedno i najveći pojedinačni ponuđač apartmana u Lovištu.