Odmorite u apartmanima Bračka u Lovištu

Poluotok Pelješac postao je jedno od popularnijih turističkih odredišta u posljednje vrijeme. Na njemu se možete smjestiti u raznim apartmanima, hotelima, pansionima, autokampovima i drugim tipovima smještaja. Sve te smještajne jedinice raspoređene su u nekoliko različitih većih i manjih naselja. Iako je više onih koji se radije odlučuju za smještaj u poznatijim mjestima, sve je više i onih koji se radije odlučuju za manja, ponekad mirnija mjesta.

Jedno od takvih mjesta je i Lovište. Ono po čemu je karakteristično je dugačka obala duž koje se mogu pronaći razne kuće i zgrade u kojima se nude apartmani. Cijenom su još ipak pristupačniji od poznatijih i većih mjesta, a mnogi od njih nude jako malu udaljenost do mora zbog svoje lokacije.

Apartmani Bračka

Apartmani Bračka nisu izuzetak. Riječ je o 5 apartmana u novo izgrađenoj kući od prije dvije godine. Stoga možete biti sigurni da su apartmani odlično uređeni i izgledaju kao novi, s obzirom da još uvijek nisu ugostili jako mnogo turista u te protekle dvije godine. Otvoreni su isključivo u vrijeme turističke sezone, od 1. svibnja do 30. rujna.

Nalaze se svega 10 m do mora pa ćete imati osjećaj kao da vam je more u dvorištu. Apartmani Bračka svojim gostima nude vlastitu uređenu plažu na kojoj se možete služiti s njihovim ležaljkama i suncobranima.

Posebni pogodnosti za goste

Kako ne bi sve ostalo samo na smještaju i kupanju, vlasnici apartmana Bračka su se potrudili svojim gostima ponuditi i još neke stvari kako bi njihov boravak učinili posebnim i nezaboravnim. Vlasnik je odličan ribič te se osim klasičnim bavi i podvodnim ribolovom. Pogodnost za goste je da mogu zajedno s njim iskusiti čari ribarenja i podvodnog ribolova.

Osim toga, vlasnici ovih apartmana redovito, odnosno više puta tjedno, pripremaju večere svojim gostima. Žele li gosti sami pripremati hranu, osim kuhinje u apartmanima, dostupna im je i vanjska kuhinja koju mogu slobodno koristiti.

Sve ovo navedeno, učinit će vaš boravak u apartmanima Bračka posebnim te stoga i ne čudi što se ovi apartmani brzo popunjavaju gostima. Zato planirate li tamo boraviti, rezervirajte ih na vrijeme.